Home
Historie
Nieuws Aspergefeesten 2018 Asperges
Asperge menu's
Culinaire tips
Foto's Openingstijden Contact
Privacy Policy

Milsbeekse Aspergefeesten

Op 23 en 24 juni 2018 organiseert CV De Diepenkikkers, in samenwerking met familie Berns, voor de tweede keer de 'Milsbeekse Aspergefeesten'. Op de landerijen van de familie Berns aan de Rijksweg zal een heus feestterrein worden ingericht van waaruit een prachtig evenement wordt georganiseerd.

Het programma start op zaterdag 23 juni om 20.30 uur. Op deze avond staat er een feestavond gepland in onze grote feesttent met medewerking van de coverband ‘Naoh’ Kaarten voor deze avond zijn te bestellen via onze website www.diepenkikkers.nl en kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de kassa.

Op zondag 24 juni zal er vanaf 13.00 uur een heus culinair festival plaatsvinden in het teken van 'de asperge'. Deze dag zullen diverse lokale en regionale ondernemers zich presenteren met heerlijke culinaire hapjes en drankjes met de asperge als basis. Entree op deze dag bedraagt € 3,- per persoon (vanaf 16 jaar). U kunt dan gebruikmaken van de diverse proeverijen. Verder wordt er een portie heerlijke verse asperges ‘op zijn Limburgs’ geserveerd door Restaurant `t Töpke i.s.m. de familie Berns. Dit menu kunt u nuttigen onder het genot van een heerlijke wijntje op ons schitterende binnenterrein. Voor dit menu kunt u binnenkort aparte kaarten bestellen, via ’t Töpke en via de Diepenkikkers site. Tijdens deze dag kunt u genieten van livemuziek van Bob en Co en 'De Suukerruuve'.

Hopelijk met prachtig weer zien wij u allen graag op 24 en 25 juni aanstaande bij Kwekerij Berns  'Op de Milsbèk'. 

Meer info: www.diepenkikkers.nl

image1