Home
Historie
Nieuws Aspergefeesten 2017 Asperges
Asperge menu's
Culinaire tips
Foto's Openingstijden Contact

Milsbeekse Aspergefeesten

 

Op 24 en 25 juni 2017 organiseert Kwekerij Berns in samenwerking met carnavalsvereniging De Diepenkikkers, de eerste 'Milsbeekse Aspergefeesten'. Op de landerijen van de familie Berns aan de Rijksweg zal een heus feestterrein worden ingericht van waaruit een prachtig evenement wordt georganiseerd.

De basis van de Milsbeekse Aspergefeesten is het prachtige 'witte goud' waar Milsbeek in de wijde omtrek om bekend staat. “We willen middels deze feesten dit product en ons dorp nog meer bekendheid geven en met name ook de jeugd hierbij betrekken. Verder vinden wij het van groot belang dat er weer een echt jaarlijks dorpsfeest 'op de Milsbèk' gaat plaatsvinden”, aldus Koen-Jos Berns van Kwekerij Berns.

Het programma start op zaterdag 24 juni om 20.30 uur; op deze avond staat er een feestavond gepland in onze grote feesttent met medewerking van de topformatie 'Wir sind Spitze' Kaarten voor deze avond zijn te bestellen via onze website www.diepenkikkers.com en kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de kassa.

Op zondag 25 juni vanaf 13.00 uur zal er een heus culinair festival plaatsvinden in het teken van 'de asperge'. Deze dag zullen diverse lokale en regionale ondernemers zich presenteren met heerlijke culinaire hapjes en drankjes met de asperge als basis. Entree op deze dag bedraagt € 2,50 per persoon (vanaf 16 jaar). U kunt dan gebruikmaken van de diverse proeverijen. Verder is er voucher te koop voor € 10,- Hiermee heeft u gratis entree en krijgt u een heerlijk portie "Asperges op z'n Limburg" ter plekke bereid door Restaurant `t Töpke in samenwerking met kwekerij Berns. Deze asperges kunt u nuttigen onder het genot van een echt aspergebiertje of wijntje op ons schitterende binnenterrein. Kaarten hiervoor zijn te bestellen bij Restaurant ’t Töpke en via de Diepenkikkers site. Tijdens deze dag kunt u genieten van gepaste live muziek.

Verder kunt u zich laten rondleiden door het bedrijf van de familie Berns. Ook zal er deze dag een loterij worden gehouden waar prachtige prijzen te winnen zijn. De zondagmiddag/-avond zal worden afgesloten met een gezellig samenzijn met en een muzikale omlijsting door een DJ/liveband.

Uiteraard is er ook gedacht aan onze jeugd! Er zijn diverse attracties, spellen en luchtkussens aanwezig op het terrein. Verder kan de jeugd leren 'asperge steken' op het landgoed van de familie Berns.

Hopelijk met prachtig weer zien wij u allen graag op 24 en 25 juni aanstaande bij Kwekerij Berns  'Op de Milsbèk'. 

image1

image1

image1